Restder
ENGLISH TÜRKÇE 05447780778

Raylı Sistem Mezunları TCDD'den atamada öncelik istiyor.

Paylaş :

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme bakanı Ahmet ARSLAN’ın yaptığı açıklamalar ile birlikte atama bekleyen birçok aday sevindi. Özellikle Raylı sistemler mezunları TCDD’nin yeni personel alımı haberi üzerine yıllardır atama beklediklerini ve mağdur olduklarını dile getirdi. Okudukları bölümlerinin diplomalarının TCDD ve Bağlı ortaklıkları dışında bir işe yaramadıklarını dile getiren mezunlar raylı sistem mezunlarına alımlarda öncelik verilmesini istedi.

Raylı sistem mezunları yıllardır atama beklediklerini ve TCDD ve TCDD Taşımacılık tarafından atamaların ne zaman yapılacağını merakla bekliyor.

TCDD’de hizmetlerin arttığını belirten Ulaştırma bakanı Arslan, ilerleyen dönemlerde personele ihtiyaç duyulacağını dile getirmişti.

Raylı Sistem Mezunları sesini duyurmaya çalışıyor.

Raylı sistem mezunları Ulaştırma Deniz ve Haberleşme bakanlığı, Devlet Personel başkanlığı, TCDD, TCDD Taşımacılık A.Ş. genel Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere Change.org sitesinde imza kampanyası başlattı.

İmza kampanyası açıklamasında, ‘’ raylı sistemler mezunları olarak yaklaşık 1 yıldır personel alımlarını beklemekteyiz. Okuduğumuz bölümün diplomaları TCDD ve bağlı ortaklıkları dışında bir işe yaramıyor. Bu yüzden tek çıkış kapımız olan TCDD ve TCDD taşımacılık aş.’nin personel alımı yapmasını, bu alımları yaparken de bu iş için eğitim alıp hazır halde bekleyen raylı sistemler mezunlarına öncelikli davranmasını, mümkünse diğer bölümlerden alımları durdurup iş bekleyen bizlere fırsat vermesini istiyoruz’’ denildi.

Raylı Sistem Mezunlarının başlattıkları imza kampanyasına gitmek için buraya tıklayın.

Haber kaynağı için Trenhaber.com

Eskişehir Web Tasarım